Viherviisikko 25v.!  Silkkikasveilla ja ruukuilla maksuton toimitus postiin 10.-13.6.!

Shop

Trend Balconera Color 80x19x19 parvekelaatikko

64,00  sis. alv. 24%

Tämä tuote osamaksulla alk. 4,87 €/kk
Poista
Tuotetunnus (SKU): 903211001 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Kestävä ja laadukas Lechuzan Balconera Color-sarjan parvekelaatikko. Parvekelaatikossa on  kaunis, silkinhimmeä pinta. Se sisältää erillisen irrotettavan sisäruukun ja altakastelujärjestelmän, joka takaa kasvin tasaisen vedensaannin myös ulkona. Altakastelu sopii kasveille, jotka tarvitsevat paljon vettä, sekä kasveille, joiden vedentarve on huomattavasti vähäisempi, kuten mehikasvit. Altakastelujärjestelmän ansiosta kasvisi saa vettä ja lannotteita juuri niin paljon kuin se tarvitsee. Parvekkeen kuumuuskaan ei haittaa kasvia, kunhan muistat pitää vesisäiliössä vettä saatavilla. Altakastelujärjestelmä vapauttaa myös sinut jokapäiväiseltä miettimiseltä, onko kasvit kasteltu vai ei. Kätevä mittatikku ilmoittaa, kun on aika lisätä vettä säiliöön. 

Saksalaisen Lechuzan ruukut ovat kuuluisia kestävyydestään ja modernista, kauniista mallistostaan. Lechuza-ruukut ovat iskun, pakkasen ja UV-säteiden kestäviä ja keveitä liikutella. Ne ovat täydellinen valinta suomalaiseen ilmastoon. Ne ovat saaneet useita designpalkintoja, jonka vuoksi ne ovatkin erityisesti sisustussuunnittelijoiden ja viheralan ammattilaisten suosiossa. 

Muistathan tilata laatikon kannakkeet erikseen.

Koko: halkaisija 80 x 19 cm, korkeus 19 cm

Saatavana useassa eri värivaihtoehtona.

Lisätiedot

Väri

Harmaa, Valkoinen

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat
Checkout -palvelun maksuehdot