Viherviisikko 25v.!  Silkkikasveilla ja ruukuilla maksuton toimitus postiin 10.-13.6.!

Shop

Lechuza Trend Balconera Stone 80x19x19

71,70  sis. alv. 24%

Tämä tuote osamaksulla alk. 5,10 €/kk
Poista
Tuotetunnus (SKU): 4251566000 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Kestävä ja laadukas parvekelaatikko kauniilla kivimäisellä pinnalla. Sisältää erillisen irrotettavan sisäruukun ja altakastelujärjestelmän, joka takaa kasvin tasaisen vedensaannin myös ulkona. Altakastelu sopii kasveille, jotka tarvitsevat paljon vettä, sekä kasveille, joiden vedentarve on huomattavasti vähäisempi, kuten mehikasvit. Altakastelujärjestelmä vapauttaa sinut huolehtimasta kasvien kastelusta silloin kun et ole paikalla. Mökillä kasvisi voivat hyvin, vaikka et ole niitä joka päivä kastelemassa. Tai kotona voit huoletta jättää kasvit lomasi ajaksi ilman kastelijaa, kunhan muistat täyttää vesisäiliön ennen lomalle lähtöäsi. Altakastelujärjestelmän ansiosta kasvit saavat juuri sen määrän vettä ja ravinteita, kun ne itse kokevat tarvitsevansa. Sinun huoleksi jää vain täyttää säiliö vedellä ja lannotteilla silloin tällöin. 

Saksalaisen Lechuzan ruukut ovat kuuluisia kestävyydestään ja modernista, kauniista mallistostaan. Lechuza-ruukut ovat iskun, pakkasen ja UV-säteiden kestäviä ja keveitä liikutella. Aivan täydellisiä suomalaiseen ilmastoon siis. Ne ovat myös saaneet useita erilaisia designpalkintoja. Siksi ne ovatkin erityisesti sisustussuunnittelijoiden ja viheralan ammattilaisten suosiossa.

Muistathan tilata laatikon kannakkeet erikseen.

Koko: halkaisija 80 x 19 cm, korkeus 19 cm

Saatavana useampana eri värinä.

Lisätiedot

Mitat80 × 19 × 19 cm
Väri

Graphite Black, Stone Grey

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat
Checkout -palvelun maksuehdot