Viherviisikko 25v.!  Silkkikasveilla ja ruukuilla maksuton toimitus postiin 10.-13.6.!

Shop

Lechuza Cube Color Triple 40x14x14

38,40  sis. alv. 24%

Poista
Tuotetunnus (SKU): 42513680001 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Lechuza Cube Color Triple on parvekelaatikko, jossa saat yrttisi menestymään. Parvekelaatikko on suunniteltu erityisesti yrttien ja pienten kasvien kasvatukseen. Kaupan tai itse kasvattamasi yrtit, voit laittaa suoraan kasvatusruukussa Lechuzan parvekelaatikkoon ja kiinnittää parvekelaatikon mukana tulevan kastelutikun kasvatusruukun pohjaan. Näin kasvisi saavat vettä juuri silloin kun ne tarvitsevat kastelutikun kautta. Ruukun altakastelujärjestelmä takaa kasveille tasaisen veden saannin ja mukana tuleva mittatikku kertoo, koska sinun tulee lisätä vettä säiliöön. Parvekelaatikon sisäruukku on irrotettava, joten multien ja kasvien vaihto sekä laatikon puhdistaminen on helppoa ja kätevää.

Lechuza Cube Color Triple on parvekelaatikko, jonka pinta on kohokuvioitu punosmaiseksi. Parvekelaatikko voidaan kiinnittää monentyylisiin kaiteisiin mukana tulevien kannattimien avulla.

Saksalaisen Lechuzan ruukut ovat kuuluisia kestävyydestään ja modernista, kauniista mallistostaan. Lechuza-ruukut ovat iskun, pakkasen ja UV-säteiden kestäviä ja keveitä liikutella. Ne ovat saaneet useita Red Dot -designpalkintoja. Siksi ne ovatkin erityisesti sisustussuunnittelijoiden ja viheralan ammattilaisten suosiossa.

Materiaali: ikimuovi

Koko: 40 x 14 cm, korkeus 14 cm.

Värivaihtoehtoina valkoinen ja tummanharmaa.

Lisätiedot

Mitat40 × 14 × 14 cm
Väri

Harmaa, Valkoinen

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat
Checkout -palvelun maksuehdot