Kestävät ja laadukkaat silkkiset kesäkukat nyt silkkikasvi-osastolla! Huoleton kesä, täältä tullaan!

Shop

Lechuza Trend Classico Color 28

46,60  sis. alv. 24%

Poista
Tuotetunnus (SKU): 4251311000 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Lechuza Trend Classico Color 28 on moneen sisustukseen sopiva mattapintainen moderni klassikko. Ruukku sisältää erillisen altakastelujärjestelmän, joka takaa kasvin tasaisen vedensaannin jopa 12 viikon ajan. Altakastelujärjestelmän ansiosta kasvi saa tarvitsemansa määrän vettä juuri oikeaan aikaan. Altakastelu sopii kaikenlaisille kasveille.

Lechuza Trend Cubico Color ruukut ovat kestäviä ja kevyitä ruukkuja, jotka sopivat niin sisä- kuin ulkotiloihin. Irrotettavan pohjaruuvin ansiosta kasvit eivät huku rankkasateessakaan.

Saksalaisen Lechuzan ruukut ovat kuuluisia kestävyydestään ja modernista, kauniista mallistostaan. Lechuza-ruukut ovat iskun, pakkasen ja UV-säteiden kestäviä ja keveitä liikutella. Ne ovat saaneet useita Red Dot -designpalkintoja. Siksi ne ovatkin erityisesti sisustussuunnittelijoiden ja viheralan ammattilaisten suosiossa.

Materiaali: ikimuovi

Koko: halkaisija 28cm ja korkeus 26cm.

Ruukkua on saatavilla useana eri värinä.

Lisätiedot

Mitat28 × 26 cm
Väri

Tummanharmaa, Valkoinen

Halkaisija

28 cm

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat
Checkout -palvelun maksuehdot