Viherviisikko 25v.!  Silkkikasveilla ja ruukuilla maksuton toimitus postiin 10.-13.6.!

Shop

Lechuza Trend Canto Cube 30x30x30

71,40  sis. alv. 24%

Lechuzan ruukuissa on altakastelujärjestelmä, joka sopii kasveille, jotka tarvitsevat paljon vettä. Altakasteluruukut ovat ihanneratkaisu myös kasveille, joiden vedentarve on huomattavasti vähäisempi, kuten mehikasvit.

Tämä tuote osamaksulla alk. 5,09 €/kk
Poista
Tuotetunnus (SKU): 9110033035 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Lechuza Trend Canto Cube on neliönmallinen ruukku, jossa on kivimäisyyttä jäljittelevä pinta.  Ruukku on saksalaisen Lechuzan taattua laatua ja sisältää altakastelujärjestelmän. Altakastelujärjestelmän ansiosta kasvisi saa itse päättää koska ja kuinka paljon se vettä ja ravinteita haluaa ottaa. Sinun tehtäväksesi jää vain täyttää vesisäiliö kun mittatikku sen osoittaa. Altakastelujärjestelmä vapauttaa sinut kukkien ja kasvien kastelusta jopa 12 viikon ajaksi. Altakasteluruukut sopivat kaikenlaisille kasveille.

Saksalaisen Lechuzan ruukut ovat kuuluisia kestävyydestään ja modernista, kauniista mallistostaan. Lechuza-ruukut ovat iskun, pakkasen ja UV-säteiden kestäviä ja keveitä liikutella. Ne ovat saaneet useita Red Dot -designpalkintoja. Siksi ne ovatkin erityisesti sisustussuunnittelijoiden ja viheralan ammattilaisten suosiossa.

Materiaali: ikimuovi

Koko: halkaisija 30 x 30 cm, korkeus 30 cm

Saatavana useana eri värinä.

Lisätiedot

Mitat30 × 30 × 30 cm
Väri

Graphite Black, Sand Beige, Stone Grey

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat
Checkout -palvelun maksuehdot