Keväisiä uutuuksia sisustus- ja sesonkiosastolla.

Shop

Lechuza Rondo Premium_outlet-tuote

50,00  sis. alv. 24%

Outlet-myymälä tarjoaa yksittäisiä tuotteita, jäännöseriä sekä hyvälaatuisia käytettyjä tuotteita, jotka haluamme poistaa valikoimistamme. Huomioithan, että tuotteita on rajoitettu määrä, joitakin tuotteita saattaa olla vain yksi kappale. Tuotteiden saatavuus saattaa siis vaihdella sen mukaan miten tuotteita on vielä jäljellä varastossa.  Outletissa myytävät tuotteet ovat laadukkaita ja on hyvä huomioda että ko. tuotetta ei välttämättä saa enää lisää. Ruukut ovat saattaneet olla käytössä, joten ne vaativat pesua. Niistä saattaa myös puuttua joitain osia, kuten altakastelujärjestelmiä. Ruukut ovat kuitenkin ehjiä, käyttökelpoisia ja laadukkaita. Tuotteilla vain vaihto-oikeus.

Jos sinulle herää kysymyksiä, autamme mielellämme myynti@viherviisikko.fi.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): Lechuza Rondo premium_musta_outlet-tuote sis. altakastelujärj. Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Lechuza Rondo Premium on tyylikäs ja moderni, moneen sisustukseen sopiva kiiltäväpintainen ruukku, joka tuo kauniin veistoksellisesti kasvin esiin.

Paketti sisältää mustan ulkokuoren lisäksi erillisen irrotettavan sisäruukun sekä altakastelujärjestelmän, joka takaa kasvin tasaisen vedensaannin jopa 12 viikon ajan. Altakastelujärjestelmän ansiosta kasvi saa veden silloin kun se sitä tarvitsee ja juuri oikean määrän.Altakastelu sopii kasveille, jotka tarvitsevat paljon vettä, sekä kasveille, joiden vedentarve on huomattavasti vähäisempi, kuten mehikasveille. Altakastelujärjestelmän avulla voit huoletta jättää kasvisi ilman hoitajaa lomasi ajaksi, kunhan vain muistat täyttää säiliöt ennen lomalle lähtöäsi.

Saksalaisen Lechuzan ruukut ovat kuuluisia kestävyydestään ja modernista, kauniista mallistostaan. Lechuza-ruukut ovat iskun, pakkasen ja UV-säteiden kestäviä ja keveitä liikutella. Ne ovat saaneet useita Red Dot -designpalkintoja. Siksi ne ovatkin erityisesti sisustussuunnittelijoiden ja viheralan ammattilaisten suosiossa.

Materiaali: ikimuovi

Koko: halkaisija 40cm korkeus 75 cm

Nämä ruukut ovat olleet käytössä, ja kaipaavat pesua. Niissä saattaa olla naarmuja pinnalla. Ruukut ovat kuitenkin ehjiä ja niissä on altakastelujärjestelmä mukana.

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat
Checkout -palvelun maksuehdot