Viherviisikko 25v.!  Silkkikasveilla ja ruukuilla maksuton toimitus postiin 10.-13.6.!

Shop

Lechuza CUBE Glossy 14-ruukku

25,80  sis. alv. 24%

Pinkkiä yrttien ja kasvien kasvatukseen.

Tuotetunnus (SKU): 42513514 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Lechuzan Cube Glossy -kukkaruukku on herkullisen pinkin värinen piristys sisustukseen. Muodoltaan pieni neliönmallinen ruukku, jonka pinta on ihanan täyskiiltävä ja sisältää kimalletta. Monikäyttöistä pientä neliöruukkua voidaan käyttää niin sisätiloissa kuin ulkona. Kasvien ja yrttien kasvattaminen saa ihan uuden ulottuvuuden tällä ihanan värisellä yrttiruukulla.

Lechuzan Cube Glossy -ruukku sisältää erillisen irrotettavan sisäruukun ja kasteluputkijärjestelmän. Ruukku on suunniteltu erityisesti yrttien kasvatukseen. Se pitää yrtit tuoreina pitkään kaupan salaatti-/yrttiruukun pohjaan asetettavan imuputken avulla. Nämä Lechuzan pinkit yrttiruukut sopivat yhteen Lechuza Cube Glossy Viherseinä all-in kanssa, joten voit halutessasi vaikka vaihdella ruukkuja viherseinässäsi.

Materiaali: ikimuovi

Koko halkaisija 14 x 14cm ja korkeus 14cm.

 

Lisätiedot

Mitat14 × 14 × 14 cm
Väri

Cherry pie

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat
Checkout -palvelun maksuehdot