Kestävät ja laadukkaat silkkiset kesäkukat nyt silkkikasvi-osastolla! Huoleton kesä, täältä tullaan!

Shop

ELHO Pure Round -ruukku 30×26

33,50  sis. alv. 24%

Elho on hollantilainen yritys, joka valmistaa tuotteensa omalla takapihallansa olevalla tuulivoimalalla tuotetulla energialla.  Elhon takapihalla on myös n. 2 miljoonaa mehiläistä. Ei siksi, että ne valmistaisivat ruukkuja, vaan siksi että Elholla ymmärretään mehiläisten tärkeys ympäristölle. Elhon ruukkujen valmistukseen käytetään kierrätettyä muovia.

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): 4301150-51 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Elho Pure Round-ruukku on klassinen pyöreä muoviruukku, joka kestää hyvin UV-säteilyä, erilaisia sääolosuhteita sekä pakkasta. Ruukun pohjassa valmius reikien tekemiseksi, jonka avulla saat kasteluveden valumaan ruukun pohjan läpi.

Materiaali: kestävää ikimuovia.

Koko: halkaisija 30 cm, korkeus 26 cm, tilavuus 9 litraa.

Lisätiedot

Mitat30 × 26 cm
Väri

Tummanharmaa, Valkoinen

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat
Checkout -palvelun maksuehdot