Kestävät ja laadukkaat silkkiset kesäkukat nyt silkkikasvi-osastolla! Huoleton kesä, täältä tullaan!

Shop

ELHO Pure Cone 55x47cm betoni

235,60  sis. alv. 24%

Elho on hollantilainen yritys, joka valmistaa tuotteensa omalla takapihallansa olevalla tuulivoimalalla tuotetulla energialla.  Elhon takapihalla on myös n. 2 miljoonaa mehiläistä. Ei siksi, että ne valmistaisivat ruukkuja, vaan siksi että Elholla ymmärretään mehiläisten tärkeys ympäristölle. Elhon ruukkujen valmistukseen käytetään kierrätettyä muovia.

Tämä tuote osamaksulla alk. 10,02 €/kk
Tuotetunnus (SKU): 4300511_ Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Elho Pure Cone on erittäin näyttävän näköinen, betonin värinen ruukku. Modernin muotoilunsa ansiosta trendikäs valinta niin sisä-kuin ulkoistutuksiin. Ruukku kestää hyvin UV-säteilyä, erilaisia sääolosuhteita sekä pakkasta.

Materiaali: kestävää ikimuovia.

Koko: halkaisija 55 cm, korkeus 47 cm

Lisätiedot

Mitat55 × 47 cm

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat
Checkout -palvelun maksuehdot