Kestävät ja laadukkaat silkkiset kesäkukat nyt silkkikasvi-osastolla! Huoleton kesä, täältä tullaan!

Shop

ELHO Pure Brick Divider 80x30x59

352,20  sis. alv. 24%

Elho on hollantilainen yritys, joka valmistaa tuotteensa omalla takapihallansa olevalla tuulivoimalalla tuotetulla energialla.  Elhon takapihalla on myös n. 2 miljoonaa mehiläistä. Ei siksi, että ne valmistaisivat ruukkuja, vaan siksi että Elholla ymmärretään mehiläisten tärkeys ympäristölle. Elhon ruukkujen valmistukseen käytetään kierrätettyä muovia.

Tämä tuote osamaksulla alk. 13,52 €/kk
Poista
Tuotetunnus (SKU): 4300464-65 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Korkea Elhon Pure Brick Divider-tilanjakajaruukku käy hyvin tilanjakajaksi kapeaan tilaan, sisälle että ulos. Vaikka ruukun istutussyvyys on vain 30cm, on se hyvin näyttävä leveytensä ja korkeutensa takia. Hieman pyöristetyt kulmat tuovat ruukkuihin design-tunnelmaa. Mukana tulee rullat, jotka voi asentaa ruukun pohjaan liikuttelun helpottamiseksi. Iskunkestävä ruukku on hyvin kevyt, mutta sen pohjatilan voi täyttää esimerkiksi hiekalla painon lisäämiseksi. Värivaihtoehdot valkoinen ja tummanharmaa.

Materiaali : kestävää ikimuovia.

Koko: halkaisija 80 x 30 cm ja korkeus 59 cm. Tilavuus 37 litraa.

Lisätiedot

Mitat80 × 30 × 59 cm
Väri

Tummanharmaa, Valkoinen

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat
Checkout -palvelun maksuehdot