Keväisiä uutuuksia sisustus- ja sesonkiosastolla.

Shop

Ecopots Amsterdam 30_outlet-tuote

19,00  sis. alv. 24%

ECOPOTS on belgialainen ekologinen kukkaruukku, jossa yhdistyy kevyt kierrätettävä materiaali yhdistettynä luonnolliseen ulkonäköön ja ajattomaan designiin. Helppo käyttää ja pitkä yli 10-vuoden elinikä. Ruukut on valmistettu kierrätetystä muovista.

4 varastossa

Tuotetunnus (SKU): am.30.wg_outlet Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Belgialaiset Ecopots-ruukut valmistetaan kierrätetystä muovista. Ruukut ovat saaneet CO2 neutraalin sertifikaatin v. 2020. Kierrätetty muovi on kestävä ja ympäristöystävällinen valinta. Ruukkujen käyttöikä on jopa kymmenen vuotta ja ne kestävät erilaisia sääolosuhteita, muun muassa pakkasta.

Virtaviivainen muotoilu ja minimalistinen ulkoasu takaavat sen, että ruukut kestävät aikaa myös ulkonäkönsä puolesta. Ruukkujen pinta on sementtimäisen karhea.

Ecopots-ruukut sopivat monille erilaisille kasveille sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Koko halkaisija 30 cm ja korkeus 26 cm.

 

Nämä ruukut ovat uuden veroisia, joskin pölyisiä. Niistä on kuitenkin pohjatulppa kiinnitetty silikonilla, joten pohjatulppaa ei saa pois. Jos haluat pohjaan reiän, joudut poraamaan pohjaan reiän. Nämä ruukut ovat hyvä vaihtoehto esim. silkkikasville, jolloin ei haittaa vaikka pohjatulppaa ei saa pois. Tyylikkään kasvi-istutuksen saat kun istutat ruukkuun esim. Kirsikkapuun ja koristelet pinnan koristekivillä.

Lisätiedot

Mitat30 × 26 cm

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat
Checkout -palvelun maksuehdot