Kaikki verkkokaupan tuotteet kotiin kuljetettuna 0 €.

Pyydä tarjous

Puhelinvaihde:
020 722 9340

myynti@viherviisikko.fi

  
 

Pyydä tarjous

Verkkokaupan toimitusehdot

Yleistä

Kaikki verkkokaupan tuotteet ovat tilaustuotteita. Verkkokaupassa tehtyyn tilaukseen sisältyy kotiin kuljetus 0 €.

Nouto (ilmoitettava tilauksen maksuvaiheessa erikseen)

Arkisin Klo 9-15.30 välillä

Toimitusaika

Toimitamme tuotteet ilman toimituskuluja.
Tuotteiden toimitusaika n. 1-2 viikkoa.

Palautus (silkkikasvit ja ruukut)

Tuotteilla on täysi 14 vrk:n palautusoikeus, tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja palautettava omassa myyntipakkauksessa
Viherviisikko palauttaa tuotteen hinnan kokonaisuudessaan.

Palautus (räätälöidyt tuotteet/valmiit silkkikasvipaketit)

Räätälöidyillä valmiilla silkkikasvi-istutuksilla ei ole palautusoikeutta.

Vaihto-oikeus

Viherviisikko on varannut oikeuden korvaavan tuotteen lähettämiseen tai valintaan, jos kyseistä tuotetta ei ole saatavissa.

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout -maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet.
Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin.
Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Joustoraha -palvelu on tarkoitettu kaikille yli 20-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille ja maksimissaan 1000 euron ostoksiin.

Everyday -verkkomaksu on tarkoitettu yli 18-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille ja maksimissaan 1000 euron ostoksiin. Asiakas saa keskimäärin 45 vuorokautta kulutonta maksuaikaa.

Collector Commerce lasku/osamaksu on yli 18-vuotiaille yksityishenkilöille ja maksimissaan 1000 euron ostoksiin tarkoitettu palvelu. Asiakas saa keskimäärin 45 vuorokautta maksuaikaa ja voi valita 48 kuukauden osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee laskulla. Osamaksun nimellinen vuosikorko on 19,2%.

Kännykkämaksamista käyttävältä asiakkaalta tuotteen summa peritään puhelinlaskussa, ja puhelinoperaattori tai muu palveluntarjoaja tilittää maksun verkkokauppiaan Checkout-tilille. Maksaminen tapahtuu soittamalla tiettyyn maksunumeroon.

Ennakkotilisiirtoa käyttävä asiakas saa itselleen tulostettavaksi ennakkolaskun, jonka hän maksaa. Ennakkotilisiirtoa käytettäessä maksu näkyy kauppiaan järjestelmässä keskeneräisenä, kunnes asiakas on maksanut laskunsa.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle.
Turvallista, helppoa ja nopeaa!

Collector lasku ja osamaksu

Lasku
Kun valitset maksutavaksesi Collector laskun, saat korotonta maksuaikaa jopa 60 päivää. Lasku erääntyy maksettavaksi aina ostosta seuraavan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. Maksuaika on aina vähintään 30 päivää. Laskutuspalkkio on 2,95 €/kk.

Osamaksu
Halutessasi voit maksaa laskun myös osissa maksamalla haluamasi summan, kuitenkin vähintään laskussa ilmoitetun minimisumman. Osamaksun loppuvelan voit maksaa milloin tahansa kuluitta pois.
Osamaksun kuukausikorko on 1,6 % jäljellä olevasta pääomasta ja laskutuspalkkio 2,95 €/kk.
Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 €:n muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Kuka voi ostaa laskulla?
Laskulla voi maksaa 20 vuotta täyttänyt vakituisesti Suomessa asuva henkilö, jolla ei ole luottohäiriömerkintää.
1000 euron ostoksen todellinen vuosikorko 12 kk osamaksuaikana on 21 %.
Täydelliset ehdot Collectorin Lasku/Osamaksusta seuraavista linkeistä:

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot 

Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot

Lisätietoa palvelusta:
commerce.collector.fi

Maksut luottokorteilla

Maksuja voi tehdä kaikilla Luottokunnan korteilla. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja toimittaa tuotteet ostajalle, sekä hoitaa kauppaan liittyvät lakisääteiset ja itse määrittelemänsä muut velvoitteet. Luottokorteilla (Visa, Visa Electron, Mastercard) tehtävissä maksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Ostolaskut Oy:n (2284303-3) välille, joka on maksun saaja ja Checkout -palvelun virallinen yhteistyökumppani, ja joka tilittää maksun myöhemmin kauppiaalle. Luottokunnan sopimuskumppani asiassa on Suomen Ostolaskut Oy.

Checkout -palvelun maksuehdot