Tilasuunnittelu parantaa tilan toimivuutta

Tilasuunnittelu tähtää toimivien ja näyttävien kokonaisuuksien luontiin. Tyypillinen tilasuunnittelun kohde on julkinen tila kuten aula, odotustila tai toimisto. Useimmiten tilasuunnittelulla pyritään tilan viihtyvyyden ja ensivaikutelman parantamiseen, mutta julkisissa ja myymälätiloissa tilasuunnittelun avulla voidaan tehostaa myös mm. asiakaskiertoa.

 

Tilasuunnittelu alan ammattilaiselta

Tilasuunnittelu kannattaa tilata alan ammattilaiselta. Henkilökunnallamme on selvä näkemys siitä, miten erityyppisillä asetelmilla ja ratkaisuilla voidaan tehostaa tilan käyttöä ja parantaa tilan antamaa ensivaikutelmaa. Tilaan tulevat kasvit ja ruukut valitaan aina sekä tilan että asiakkaan asettamien erityisvaatimusten pohjalta. Näin suoritettuna tilasuunnittelu takaa aina toivotunlaisen ja helppohoitoisen lopputuloksen. Meiltä saatte halutessanne suunnittelupalvelun lisäksi myös viherkasvien hoidon.

 

Ota yhteyttä ja hanki tilasuunnittelu Viherviisikolta

Viherviisikko kuuluu suurimpiin puutarha- ja vihersisustusalan yrityksiin Helsingin alueella. Toiminta-aluettamme on pääasiassa pääkaupunkiseudun alue, mutta toimitamme tarvikkeita ja kasveja ympäri Suomen. Yrityksemme kulmakiviä ovat vankka osaaminen ja laadukas työ.

Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme tarjouksemme tilasuunnittelusta.

Yhteystietomme löydät täältä »