Kaikki verkkokaupan tuotteet kotiin kuljetettuna 0 €.

Pyydä tarjous

Puhelinvaihde:
020 722 9340

myynti@viherviisikko.fi

  
 

Pyydä tarjous

Kasvata omat yrtit ja salaatit kotimaisella Plantui-älypuutarhalla

Plantui 6 Smart Garden -älypuutarhassa voit kasvattaa maukkaita, terveellisiä ja tuoreita syötäviä kasveja ilman multaa. Täysin automaattinen, patentoitu kasvatusprosessi sekä tehokkaat kasvivalot takaavat onnistuneen ja helpon kasvatuksen.

Plantui 6 Smart Garden mahdollistaa tuoreiden yrttien kasvattamisen ympäri vuoden. Sinun tarvitsee vain laittaa Plantui-kasvikapselit paikoilleen, sillä laite huolehtii kasvatuksesta. Valot ja kastelu toimivat täysin automaattisesti. Plantui 6 -älypuutarhassa voi kasvattaa kuutta kasvikapselia kerrallaan. Kasvata suosikkiyrttejäsi, lehtivihanneksia tai syötäviä kukkia siemenestä satoon vain 5-8 viikossa. Multaa tai puutarhurin taitoja ei tarvita!

Patentoitu kasvatusmenetelmä sisältää kasvien yhteyttämiselle parhaat mahdolliset valot sekä sopivan kastelurytmin ja ravinnekoostumuksen. Plantuin valoista kasvit saavat juuri oikean valon määrän ja laadun parhaalle mahdolliselle kasvulle. Plantui Smart Garden™ säätää valoja ja kastelua automaattisesti kasvin kasvuvaiheen mukaan. Näiden ihanteellisten olosuhteiden ansiosta saat terveellisiä, tuoreita ja todella maukkaita yrttejä. Kaikki tämä sisältyy kauniisti suunniteltuun laitteeseen.

Tue suomalaista työtä ja osta kotimaista.

Plantui 6 valmistetaan kokonaan Suomessa ja siemenetkin pakataan Salossa. Kolmituote Oy, eli Salon seudun työllisyyskeskus kokoaa laitteemme ja siellä pakataan myös siemenet. He työllistävät vaikeasti työllistyviä ihmisiä, kuten pitkäaikaistyöttömiä ja kehitysvammaisia. 

Osta oma älypuutarha nyt kampanja hintaan

vain 249 €

sis. Plantui 6 kasvatuslaitteen sekä 2 kpl siemen kapseleita kaupan päälle

 

Käy lukemassa käyttäjien kokemuksia: http://plantui.com/fi/ sekä katso videoita: https://www.youtube.com/user/plantuicom