Sisustussuunnittelu

Viherviisikon sisustussuunnittelu toteuttaa näyttäviä ja toimivia tiloja viherkasvien ja silkkikasvien avulla. Palveluidemme avulla saat käyttöösi laadukkaat tuotteet, sekä henkilökuntamme osaamisen. Yrityksemme toteuttama sisustussuunnittelu tehdään aina tilan asettamien erityisvaatimusten ja asiakkaan toiveiden pohjalta, minkä ansiosta saadaan aikaan näyttävä, helppohoitoinen ja toimiva kokonaisuus.

Viherkasvien ja asetelmien avulla tehtävä sisustuksen suunnittelu voidaan toteuttaa niin yksityiskotiin kuin julkiseen tilaankin. Teemme yhteistyötä myös monien kokeneiden suunnittelijoiden kanssa, jolloin sisustussuunnittelu voidaan toteuttaa kokonaisvaltaisesti. Palveluidemme ja yhteistyökumppaneidemme avulla saat tyylisi sopivat kalusteet ja sisustustekstiilit, sekä viihtyisyyttä lisäävät viherkasvit. Toimimme pääkaupunkiseudun alueella.

 

Ota yhteyttä ja tilaa kodin, toimiston tai julkisen tilan sisustussuunnittelu Viherviisikolta.

Yrityksemme toiminta perustuu henkilökuntamme vahvaan osaamiseen ja laadukkaaseen työhön, minkä todistavat tyytyväiset asiakkaamme. Ota siis rohkeasti yhteyttä.