Avoin työpaikka

Viherrakentamisen ja ylläpidon päällikkö

Viherrakentamisen ja ylläpidon päällikkö

Viherviisikko on yksi suurimpia puutarha- ja vihersisustusalan palveluyrityksiä pääkaupunkiseudulla yli 25 vuoden kokemuksella. Yrityksen osaamiseen ja tarjoomaan kuuluu mm. pihojen ja toimistojen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalvelut kaikenkokoisiin tiloihin ja tarpeisiin sekä vihersisustus- ja hoitopalvelut. 

Asiakkaat koostuvat yritysasiakkaista, yhteisöistä ja kiinteistöistä – pienistä aina suuriin pääkonttoreihin asti. Viherviisikko hoitaa yli 400 pihakohdetta pääkaupunkiseudulla. Sisäviherkasvien hoitokohteita taas on noin 150. Lisäksi verkkokauppa palvelee kaikkia kuluttaja-asiakkaita. Viherviisikko uskoo vahvasti yhdessä tekemiseen, yhtenä mottona onkin, että yhdessä olemme enemmän.

Nyt etsimme pihapuolen työpäällikköä vakituiseen työsuhteeseen maaliskuusta 2022 alkaen. 

Haemme pihatiimiin työpäälliköksi viheralan moniosaajaa. Tunnet pihojen ylläpitohoidon niksit ja hallitset viherrakentamisen salat. Osaat hahmottaa asiakkaan tarpeet ja tehdä niistä toteuttamiskelpoisen suunnitelman tiimisi työn tueksi. Tulet myös erinomaisesti toimeen muuttuvissa ja yllättävissä tilanteissa. Lisäksi olet kiinnostunut viherrakentamisen ja maisemoinnin uusista trendeistä.

Tarjoamme tehtävään valituille henkilöille työpaikan nuorekkaassa, kehittyvässä ja menestyvässä yrityksessä. Palkkaus 3500€/kk, sekä puhelinetu ja tarvittavat työvälineet. Oman auton käytöstä maksamme kilometrikorvaukset.

Työtehtävät

Työpäällikön tehtäviin kuuluu asiakkaiden eli tilaajien tapaaminen ylläpitohoidon ja viherrakentamisen kohteissa, kustannus- ja urakkalaskenta, pienimuotoinen pihasuunnittelu, työmaiden valvonta sekä työntekijöiden opastus. Työ on monipuolista, eikä samanlaisia päiviä tule vastaan.

Aikaisemmalta kokemukseltasi voit olla hortonomi, viherrakentaja, puutarhuri, rakennusinsinööri tai vastaavan osaamisen omaava henkilö.

Mitä toivomme?

  • ylläpitohoidon ja viherrakentamisen tuntemusta
  • pelisilmää ja kokonaisuuksien ymmärtämistä
  • aiempaa kokemusta esimiestyöstä
  • joustavuutta, jämptiyttä sekä halua kehittyä
  • perustaidot tarvittavista tietokoneohjelmistoista
  • pidät langat käsissäsi kiireenkin keskellä
  • B-ajokortti ja ajokokemusta pk-seudulla

Tarjoamme:

  • Kuukausipalkan ja vakituisen työsuhteen.
  • Uudet ja modernit työvälineet
  • Positiivisen työyhteisön, jossa työturvallisuuteen kiinnitetään huomiota

Miten haet työpaikkaa:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi oheisella lomakkeella ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Mikko Hakkarainen
Aluepäällikkö
Eezy Henkilöstöpalvelut
040 530 0090
mikko.hakkarainen@eezy.fi

www.eezy.fi

tai Tapio Posti, toimitusjohtaja

tapio.posti@viherviisikko.fi

Jätä hakemus

Hakemus
Maximum upload size: 134.22MB
Maximum upload size: 134.22MB
Maximum upload size: 134.22MB

Ladattavan tiedoston maksimikoko: 134.218 MB

Missä näit ilmoituksen?

Lomakkeella lähetetyt tiedot ovat täysin luottamuksellisia. Tietoja ei anneta kolmannelle osapuolelle tai käytetä suoramarkkinointiin. Käsittelemme lomakkeen kautta saatuja tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti.