Avoin työpaikka

Viherkasvihuoltaja

Oletko sinä etsimämme Viherviisikon uusi viherhuoltaja? Emme odota sinulta aikaisempaa kokemusta viheralalta, sillä Viherviisikko kouluttaa sinut työtehtävään. Tärkeintä on aito kiinnostus viherkasvien huollosta ja niiden hoidosta. 

Viherviisikko on yksi suurimpia puutarha- ja vihersisustusalan palveluyrityksiä Helsingin seudulla yli 25 vuoden kokemuksella. Yrityksen osaamiseen ja tarjoomaan kuuluu mm. pihojen ja toimistojen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalvelut sekä vihersisustus- ja hoitopalvelut. Viherviisikko tarjoaa myös yrityksille sekä kuluttajille verkkokaupan kautta viherfiilistä.

Työtehtävät

Viherkasvihuoltajan tehtävänä on vastata itsenäisesti hänelle nimettyjen yritysasiakkaiden viherkasveista. Työssä huolletaan viherkasveja, silkkikasveja ja viherseiniä. Huoltotöiden lisäksi työ sisältää paperitöitä, joissa tarvitset huolellisuutta ja tarkkuutta. Aikaisempi kokemus viheralalta ei ole pakollinen, Viherviisikko kouluttaa sinut työtehtäviisi!

Töitä tehdään pääkaupunkiseudulla. Työntekijät liikkuvat pääsääntöisesti autolla sekä julkisilla ympäri pääkaupunkiseutua, joten tässä työtehtävässä ajokortti on pakollinen, ja kaupunkituntemus on eduksi työssä suoriutumisessa. Työ on fyysistä.

Mitä toivomme?

– Aitoa kiinnostusta viheralaa kohtaan

– Itsenäistä työotetta

– B-ajokorttia ja kaupunkituntemusta

– Asiakaspalveluhenkisyyttä

– Tiimipelaamista

Mitä tarjoamme ja palkka:

Tarjoamme hyvän, mielenkiintoisen ja vakituisen työn ihmisten elämänlaatua parantavassa tehtävässä. Viherviisikko tarjoaa sinulle myös reippaan ja rempseän työyhteisön. Työkalut ja -vaatetus ovat myös kunnossa. 

Palkkaus sopimuksen mukaan.

Miten haet työpaikka

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Mikko Hakkarainen
Aluepäällikkö
Eezy Henkilöstöpalvelut
040 530 0090
mikko.hakkarainen@eezy.fi

Tapio Posti
Toimitusjohtaja
Viherviisikko Oy
0400 698 850
tapio.posti@viherviisikko.fi

www.eezy.fiJätä hakemus

Hakemus
Maximum upload size: 134.22MB
Maximum upload size: 134.22MB
Maximum upload size: 134.22MB

Ladattavan tiedoston maksimikoko: 134.218 MB

Missä näit ilmoituksen?

Lomakkeella lähetetyt tiedot ovat täysin luottamuksellisia. Tietoja ei anneta kolmannelle osapuolelle tai käytetä suoramarkkinointiin. Käsittelemme lomakkeen kautta saatuja tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti.