Gigantti Suomen toimisto

Modernin toimiston vihersisustus uudella twistillä

Gigantin uusi moderni toimisto valmistui Sanomataloon, ja sinne toivottiin kasveja tilanjakajiksi pehmentämään tilan ilmettä. Haastavan projektista teki kompaktin toimiston lattiapinta-alan puute. Tilaan tuleville kasveille haluttiin löytää paikat, joissa ne pääsivät kunnolla esille ja osaksi toimiston sisustusta.

Tilan vihersisustus alkaa jo ennen toimistoon astumista. Toimiston oven ulkopuolella on ensimmäinen viihtyisä oleskeluryhmä, johon kuuluu osaksi eläviä ruukkukasveja. Eläviksi viherkasveiksi valittiin muun muassa anopinkieltä, kentiapalmua ja pullojukkaa. Myös toimiston sisätiloista löytyy perinteisiä ruukkuistutuksia, mutta toimiston näyttävimmät kasvielementit ovat tilaan varta vasten suunnitellut amppeliryhmät, jotka ovat täynnä erilaisia kasveja ja yrttejä.

Moderneja amppeliryhmiä löytyy toimistolta kaksi kappaletta, ja ne jäljittelevät tyylillisesti tilan näyttäviä valaisimia. Ensimmäinen yrteistä muodostuva amppeliryhmä on heti ulko-oven läheisyydessä kymmenenmetrisen Epoq-keittiönsaarekkeen yläpuolella. Amppeliryhmän tankoon kiinnitetyt ruukut ohjaavat katseen tummaan saarekkeeseen ja keittiöön korostaen niitä kauniisti.

Toinen amppeliryhmä löytyy neuvotteluhuoneesta. Neuvotteluhuoneessa lattiapinta-alaa oli hyödynnettävissä vähän, joten amppeliryhmä oli sinne looginen ratkaisu – näin tilaan saatiin näyttävyyttä ja modernia ilmettä. Amppeliryhmä luo myös jatkuvuutta tilojen sisustuksissa.

Eläville lattiakasveille ja roikkuville silkkikasveille on sovittu hoitosopimukset, jotka takaavat, että toimiston työntekijät pääsevät nauttimaan viherkasvien hyödyistä helposti ja vaivattomasti.

Projektin tiedot

Asiakas:
Gigantti Oy Ab

Missä:
Helsinki

Haaste:
Moderni ja kompakti toimistotila haluttiin sisustaa viherkasveilla toimiston tyyliä noudattaen.

Ratkaisu:
Koska lattiatilaa toimistossa oli vähän, tehtiin sinne näyttävät amppeliryhmät. Moderni idea sopii hyvin nuorekkaan toimiston ilmapiiriin.

Ota yhteyttä ja kerron lisää

Kenneth Björklöf
Operatiivinen johtaja
0400 355 800
kenneth.bjorklof@viherviisikko.fi

Kenneth Björklöf