Osta meiltä parvekelaatikko, niin saat kasviravinteen kaupan päälle.

Heinäkuun ajan saat kasviravinteen kaupan päälle, kun ostat verkkokaupastamme parvekelaatikon.

Tarjoamme verkkokaupan asiakkaillamme Kekkilän kasviravinteen kaupan päälle, kun ostat verkkokaupastamme parvekelaatikon kesäkukillesi.

Varastostamme löytyy nyt erä mm. Ecopotsin Bruge-parvekelaatikoita harmaana ja valkoharmaana. Toimitusaika 1-2 arkipäivää. Ecopotsin Bruge on yksinkertaisen tyylikäs parvekelaatikko, joka sopii monenlaiseen sisustukseen. Yksinkertaisen ja virtaviivaisen muotoilunsa ansiosta se kestää hyvin katseita ja tuo kauniisti kasvit esiin. Ruukun pinta on sementtimäisen karhea. Ruukun mukana tulee säädettävät kannakkeet, jotka sopivat monenlaisille kaiteille.

Jos taas kaipaat väriä parvekelaatikoiltasi, niin Lechuzan parvekelaatikoissa on vielä jäljellä kevään uutuusvärejä. Näitä parvekelaatikoita on saatavilla sekä 50cm että 80cm pitkänä. Lechuza Trend Balconera Color on kestävä ja laadukas parvekelaatikko mattamaisella pinnalla. Parvekalaatikko sisältää erillisen irrotettavan sisäruukun ja altakastelujärjestelmän. Altakastelujärjestelmä mahdollistaa kasvin tasaisen vedensaannin. Sinä laitat veden säiliöön ja kasvisi ottaa sen sieltä silloin kun se tarvitsee. Altakastelu sopii kaikenlaisille kasveille. 

Heinäkuun ajan saat Kekkilän kasviravinteen kaupan päälle, kun teet tilauksen parvekelaatikosta. Kekkilän kasviravinne on 400ml pumppupullo, joka soveltuu kaikille kasveille. Pumppupullosta tulee 40L valmista liuosta. Kasviravinne tulee automaattisesti tilauksen mukana. Kampanja on voimassa heinäkuun ajan.

Istuta kesä parvekkeellesi tai terassillesi ja anna kasveillesi koti, joka kestää aikaa ja katseita. 🌿

Valokuva www.lechuza.world

Aiheesta lisää

Aiheeseen sopivat työnäytteet