Näyttävä kasvi- ja kukkaruukku

Kukkaruukku joka lähtöön löytyy Viherviisikon valikoimista. Mallistomme kattaa niin perinteiset kukkaruukut, altakasteluruukut, ulkokäyttöön tarkoitetut ruukut, sisäruukut, valoruukut ja -pallot, parvekeruukut- ja laatikot, betoniruukut, lasiruukut ja teräsverkkoruukut.

 

Kukkaruukku -merkit

Kukkaruukku merkkeinä löytyy mm. Lechuza, Otium, Elho ja Serralunga -mallistojen ruukkuja. Nämä soveltuvat niin sisä kuin ulkokäyttöön. Nämä löydät verkkokaupastamme.

Ulkokäyttöön meillä on tarjota lisäksi erilaisia ja kokoisia betonisia ruukkuja sekä kestopuisia istutuslaatikoita.

Kukkaruukku on aina syytä valita istutettavan kasvin, sekä tilan ehdoilla. Kasvin kannalta ruukun tulee olla optimaalisen kokoinen, jotta kasvin juuret voivat kehittyä riittävän vahvoiksi. Tilan kannalta ruukun tulisi puolestaan toimia sisustuselementtinä, joka joko erottuu tilasta värillään ja koollaan – tai vaihtoehtoisesti sulautuu tilan väritykseen ja yleisilmeeseen.

 

Pyydä apua kukkaruukun valintaan

Kun tarvitset apua ruukkujen valinnassa, ota yhteyttä Viherviisikon suunnittelijoihin. Henkilökuntamme auttaa sinua oikeiden kukkaruukkujen valinnassa, jolloin ruukku – tai ruukkujen muodostama kokonaisuus – saadaan parhaiten istumaan tilan muuhun sisustukseen.

myynti@viherviisikko.fi

Tutustu ruukkuvalikoimaan verkkokaupassa