#viherkisa – säännöt

Järjestäjä

Viherviisikko OY, Wavulinintie 4, Helsinki

Kilpailuaika ja osallistumiskelpoisuus

#Viherkisa-kilpailu alkaa 17.9.2018. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat täysi-ikäiset henkilöt, joilla on käytössään Instagram-tili. Osallistumalla kilpailuun osallistuja vakuuttaa noudattavansa kilpailun sääntöjä.

Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun osallistutaan jakamalla Instagramissa kuva Viherviisikon verkkokaupasta hankitusta tuotteesta tunnisteilla #viherkisa ja @viherviisikko. Osallistujalla on oltavat oikeudet käyttää, levittää ja julkaista kilpailuun osallistuva kuva. Kilpailuun voi osallistua vain Instagramissa. Kilpailuun voi osallistua useammalla kuvalla.

Palkinto

Kilpailun palkintona arvotaan kolme (3) kappaletta Gigantin lahjakortteja (arvo 100 €). Arvonta suoritetaan 15.01.2019. Arvontaan osallistuvien kuvien on oltava julkisia arvontahetkellä.

Voittajat ilmoitetaan Viherviisikon Instagram-tilillä jakamalla voittajien kuvat ja/tai mainitsemalla voittajat kuvakommenteissa. Lisäksi voittajiin ollaan yhteydessä yksityisviestillä. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Mikäli voittajaa ei tavoiteta seitsemän päivän sisällä, on arvonnan järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.

Oikeudet arvonnan puitteissa toimitettuun materiaaliin

Osallistumalla arvontaan osallistuja antaa samalla Viherviisikolle luvan käyttää kuvia omassa markkinoinnissaan, muun muassa verkkosivuillaan ja some-kanavissaan ilman erillistä suostumusta. Osallistumalla arvontaan osallistuja antaa arvonnan järjestäjälle oikeudet muokata tai sensuroida kuvia ilman erillistä suostumusta.

Muut ehdot 

Osallistumalla kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Arvonnan järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ja vilpillisten osallistujien hylkäämiseen. Nämä arvonnan viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Arvonta ei ole Instagramin tai Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Instagramiin tai Facebookiin yrityksenä.

 

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat
Checkout -palvelun maksuehdot