Kaikki verkkokaupan tuotteet kotiin kuljetettuna 0 €.

Pyydä tarjous

Puhelinvaihde:
020 722 9340

myynti@viherviisikko.fi

  
 

Pyydä tarjous

Katja on monelle tuttu persoona mm. MTV3- kanavan Pientä Mökkiremonttia ohjelmasta.

- Minulla on aina ollut viherkasveja kotona. Tuoreita leikkokukkia ostan kerta viikkoon Aalto-vaasiin. Kutsun tapahtumaa perjantai-pullon hankkimiseksi.
Kukkien väri on minulle tärkeä asia. Niiden pitää sopia sisustukseeni. Ihanan turhamaista!
Joulusta eteenpäin suosikkikukkani on tulppaani. Se on tarpeeksi yksinkertainen muotokieleltään ja kestää viikon verran huoletta.
Krysanteemit ovat myös kestäviä ja niitä saa kaupoista ympäri vuoden. Syksyisin leikittelen mieluusti sisustuksesta poikkeavillä väreillä sekä radikaalimmilla väriyhdistelmillä.
Tuoreet leikkokukat tuovat iloa ja samalla luovat työskentelyympäristööni positiivista energiaa. 

En pidä itseäni mitenkään erityisen taitavana viherpeukalona, joten suurimmat huonekasvini ovat silkkisiä. En ota näin riskiä, että kallis, kookas kasvi kuolisi hoidonpuutteeseen!
Aidot viherkasvit huomauttavat vedentarpeestaan lehtien muuttuessa rehevän vihreästä harmahtaviksi. Matkalle lähtiessäni muistan onneksi aina kastella kukat.
Huonekasvit puhdistavat hengitysilmaa ja auttavat näin ollen astmaatikon elämää.

Olen persoonaltani insinööri, jolla tavarat ovat aina paikoillaan, mutta siivous ei todellakaan ole "minun juttuni". Välillä kotonani käy siivooja tekemässä perusteellisemman suursiivouksen. Tässä taannoin kävi hauska juttu; pyysin siivoojaa puhdistamaan kaksi ja puoli -metrisen palmuni lehdet niiden ollessa pölyisen näköisiä. Myöhemmin siivooja valitteli, ettei ollut saanut aikaan toivomaansa tulosta palmun suhteen. Hän kertoi lehtien olevan ihmeellisen kuivia... Kuuntelin ymmärtäväisesti nyökkäillen ja tajusin, ettei siivooja huomannut kasvin olevan teko-sellainen!
Saimme molemmat makeat naurut väärinkäsityksestä. 

Kuinka aidon tuntuinen hyvin tehty ja laadukas silkkikasvi voikaan olla!"

Terveisin,

Katja

Tutustu tuotteisiin: verkkokaupassamme