Kaikki verkkokaupan tuotteet kotiin kuljetettuna 0 €.

Pyydä tarjous

Puhelinvaihde:
020 722 9340

myynti@viherviisikko.fi

  
 

Pyydä tarjous

Janne Kataja - "Viherkasvien ystävä"

Olen aina ollut ”viherkasvien ystävä” mutta en niiden hoitaja. Meille on vuosien saatossa ostettu varmasti parikymmentä isoa ja näyttävää viherkasvia, jotka yrityksistäni huolimatta on viimeistään vuoden päästä kannettu roskalavalle. Näivettyneinä, kuihtuneina, toisin kuin isäntänsä,  samanaikaisesti olen vihannut tekokasveja enkä ole ymmärtänyt että miksi kukaan sellaisia kotiinsa laittaisi.

Aito kun on aitoa. Äskettäin olin käymässä eräällä ystävälläni ja hänellä oli valtavasti kotonaan terveitä, näyttäviä ja vehreitä viherkasveja.
Kysyin että mistä on ostanut ja miten hän niitä hoitaa.

Hän kertoi että laadukkaimmat viherkasvit saa Viherviisikolta ja mukana tulee myös yksilölliset hoito-ohjeet. Niinpä tilasin samanlaisen setin, kuin ystäväni oli tilannut. Kysyin puhelimessa Viherviisikon Vihersisustajan ammattilaisilta  hoito-ohjeita, ja minulle sanottiin, että silkkikukkien kastelu on turhaa. Mitä? Eikö ne ollutkaan aitoja? Ei. Mutta todella aidon näköisiä. Nyt meillä on siis vehreyttä vaikka naapurin aidan taakse jakaa ja kukaan ei vielä ole tajunnut vieraistamme että nämä "viikunat" eivät kuole."
Suosittelen lämpimästi hyvistä kokemuksista.

-Janne Kataja

Tutustu tuotteisiin verkkokaupassamme